Een paar jaar geleden, toen ik me voorbereidde op het bouwen van mijn eerste gaming-pc, dacht ik dat ik er een fatsoenlijke stoel bij moest uitkiezen. Wetende dat ik al veel zou uitgeven aan computeronderdelen en randapparatuur, ging ik voor de goedkoopste gamestoel die ik op Amazon kon vinden en die behoorlijke beoordelingen had. Snel vooruit naar 2021, en deze stoel houdt het nog steeds verbazingwekkend goed – en is na meer dan een jaar op afstand werken een vaste waarde geworden in mijn thuiskantoor.

De Homall-gamingstoel ziet er op het eerste gezicht vrij bescheiden uit. Het heeft een enorm op raceauto’s geïnspireerd ontwerp dat typerend is voor elke gamestoel – een uiterlijk dat je aantrekkelijk of onaangenaam kunt vinden, afhankelijk van je smaak. Na het zien van de lage prijs en het grote aantal positieve recensies, ging ik voor het vrij ingetogen zwart-witmodel (er zijn ook gedurfdere kleuren zoals neongroen en paars als dat je ding is), en ik heb niet achterom gekeken.

Nu ik deze stoel al meer dan twee jaar in bezit heb, heb ik ontdekt dat het een geweldige gamestoel op instapniveau is die ook dienst doet als een geweldige thuiskantoorstoel. Dit is waarom de Homall-gamingstoel misschien een plekje in je thuiskantoor waard is, zelfs als je meer tijd met spreadsheets doorbrengt dan met Call of Duty.

Een betaalbare stoel die perfect is om te gamen en thuis te werken.

Homall-gamingstoel

Koop deze essentiële WFH nu voor minder geld op Amazon. Het is momenteel verdisconteerd tot $ 99,99 van de oorspronkelijke prijs van $ 149,99.

De stoel van Homall hield me al vroeg op mijn gemak wanneer ik ging zitten om een ​​paar uur op Twitch te streamen of Halo te spelen, maar het werd echt een hulpmiddel van onschatbare waarde in het begin van de pandemie. Terwijl talloze vrienden en collega’s zich haastten om nieuwe stoelen te kopen en klaagden over rugpijn door het werken aan hun aanrecht, tikte ik comfortabel weg in mijn komische marshmallow-stoel. Tijdens videogesprekken kreeg ik veel complimenten en opmerkingen over mijn stoel, waarop ik eenvoudig antwoordde: “Bedankt, het was goedkoop op Amazon!” en verzonden via een link.

Dit hoge niveau van comfort wordt geleverd door het vormschuim met hoge dichtheid dat onder de kunstleren buitenschaal zit. Deze combinatie verlost mij al jaren van pijntjes en kwalen. De grote hoofdsteun van de stoel houdt mijn nek comfortabel, terwijl het grote onderste kussen hetzelfde doet voor mijn onderrug door voldoende lendensteun te bieden.

De 360 ​​graden draaibare stoel en rollende wielen zijn altijd soepel en responsief, waardoor er weinig wrijving is als ik door mijn werkgebied dwaal om de hele dag tussen apparaten te schakelen. De Homall-stoel is ook gemakkelijk achterover te leunen, met een hendel waarmee je van 90 graden kunt gaan om rechtop te zitten tot 180 graden om te ontspannen tijdens het gamen of films kijken.

En hoewel de esthetiek van de gamestoel niet voor iedereen geschikt is, vind ik het geweldig dat mijn zwart-witmodel een ietwat subtiele look heeft, waardoor ik me nog steeds kan onderscheiden als een inwonende nerd tijdens werkbezoeken.

Homall 5 gamestoel

Mike Andronic/CNN

Ik kan vol vertrouwen zeggen dat de Homall-gamestoel geweldig voor me is geweest, maar is hij bestand tegen de rubriek die we gebruikten om de beste bureaustoelen te bepalen? Comfort en ondersteuning zijn de gebieden waar we het meest op wegen in onze stoeltesten, en de Homall-stoel wint veel op het gebied van lendensteun, rugleuning en algehele zitting. De ondersteuning van de armleuning van de stoel kan echter beter. De Homall-stoel maakt gebruik van armleuningen van hard plastic, die soms ruw kunnen zijn voor mijn ellebogen tijdens bijzonder lange telefonische vergaderingen of gamesessies, en me doen verlangen naar iets meer opvulling.

Verstelbaarheid is een andere belangrijke factor waarmee we rekening houden bij het beoordelen van een stoel, en de Homall-stoel heeft veel te bieden op het gebied van algehele hoek- en hoogteflexibiliteit. Nogmaals, de armleuningen zijn hier de echte grote boosdoeners, omdat ze niet kunnen worden aangepast. Hoewel hun lage hoogte past bij mijn frame van 5ft 10in en de armleuningen onder mijn bureau kunnen schuiven als ik niet aan het werk of aan het spelen ben, kan het gebrek aan verstelbaarheid een probleem zijn voor mensen met hoogtes en lengtes verschillende armen – vooral omdat de stoel alleen wordt geleverd in één maat.

De Steelcase Series 1, onze favoriete bureaustoel.

Wat betreft het montageproces, het monteren van Homall’s stoel was een relatief pijnloos proces dat minder dan een uur duurde van wat ik me herinner (het weer en een wereldwijde pandemie kunnen je geheugen een beetje vervormen). Dat komt ongeveer overeen met onze budgetkeuze in de Alera Elusion-serie van $ 145, maar vereist nog steeds meer werk dan onze favoriete algemene stoel in de Steelcase 1-serie van $ 415, die volledig gemonteerd aankomt.

Omdat ik deze twee stoelen niet heb getest, kan ik niet met zekerheid zeggen of de stoel van Homall een levensvatbaar alternatief is. Als je wordt afgeschrikt door de omvangrijke esthetiek van gamestoelen of als je in een omgeving werkt waarin je er zo professioneel mogelijk uit moet zien (ik heb het geluk dat ik een baan heb die mijn nervositeit wegneemt), zijn onze desktopkeuzes waarschijnlijk de beste voor jij.

Maar ik kan zeggen dat de Homall-gamingstoel op zijn minst de moeite waard is om op je radar te blijven bij het bouwen van je thuiskantoor, want je krijgt een comfortabele en flexibele stoel om te werken en te spelen voor iets meer dan $ 100. Aangezien bureau- en gamestoelen gemakkelijk meer dan $ 1.000 kunnen kosten, is het belangrijk dat je zoiets betrouwbaars voor zo weinig geld kunt krijgen.

Wat betreft hoe de Homall zich verhoudt tot andere gamestoelen? Nou, je krijgt waar je voor betaalt. Rond de tijd dat ik de Homall kocht, testte ik ook de $ 399 Alienware S5000 in mijn oude kantoor. De voordelen die u krijgt voor die hogere prijs werden meteen duidelijk: het dichtere schuim en de microvezelkussens van de S5000 zorgden voor een zachtere, beter opgevulde stoel, en de armleuningen waren eenvoudig horizontaal en verticaal te verstellen. Ik zou het niet erg vinden om mijn Homall op een dag te vervangen door iets van het kwaliteitsniveau van de S5000, maar ik heb het gevoel dat mijn huidige stoel me nog steeds de ondersteuning geeft die ik op dit moment nodig heb.

Homall 2 gamestoel

Mike Andronic/CNN

Ik heb meer dan twee jaar met de Homall-gamingstoel geleefd en ik kan me niet voorstellen dat ik weer aan het werk zou gaan of thuis zou gamen zonder. Voor een stoel die net iets meer dan $ 100 kost, ziet hij na langdurig gebruik heel weinig slijtage en wat nog belangrijker is, hij heeft me meer dan een jaar van schrijven en redigeren weggehouden van de chiropractor sinds mijn kamer.

Je zult uiteraard offers brengen voor deze lagere prijs – de armleuningen van de Homall zijn een beetje grof en kunnen niet worden aangepast, en de materialen zijn niet zo zacht of pluche als op duurdere stoelen.

Hoewel het ontwerp vrij standaard is voor een gamestoel, krijg je niet de slankere esthetiek van een duurdere stoel zoals de $ 359 Secretlab Omega of de $ 389 Vertagear Racing S-Line, die beide ons door experts werden aanbevolen. Als je een meer onopvallende stoel wilt die eruitziet alsof hij eigenlijk op een bureau thuishoort, ben je beter af met de Steelcase 1-serie of de Alera Elusion-serie.

Maar voor deze prijs is de Homall Gaming Chair het overwegen waard als je op zoek bent naar je eerste gamestoel – of als je klaar bent om te stoppen met werken vanaf die stijve keukenkruk die vrijwel zeker je rug zal doden. . Serieus, het is tijd.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

}