De Noorse singer-songwriter Siv Jakobsen schakelde Ane Brun in voor zijn nieuwste single, ‘Zon, maan sterren’. Het is afkomstig van zijn aanstaande derde album Tuinierendie op 20 januari wordt uitgebracht via The Nordic Mellow en eerdere singles bevat ‘Mandarijn’ en “Bij Roman”. Luister hieronder naar “Zon, Maan, Sterren”.

“Een groot deel van de reden waarom ik wilde dat ze op dat specifieke nummer zou zingen, is omdat veel van de invloed die ik van Ane heb, daar is”, zei Jakobsen over de samenwerking in een persbericht. “De stijl van de gitaar, de snaren, het voelde gewoon alsof het een mooie knipoog was naar hoe ze me inspireerde, dus haar meezingen was als een looping-moment. Van de 16-jarige Siv die Ane’s “Rubber & Soul” in een recital op de middelbare school, tot het wachten op Ane buiten haar concert in Boston als een beginnende student en 22-jarige megafan, om collega’s en vrienden te worden en meer dan tien jaar later samen te zingen op Sun, Moon, Stars .

Ze voegde eraan toe: ‘Sun, Moon, Stars is een paar jaar geleden in november geschreven. Ik herinner me dat ik de melodie neuriede en aan de tekst werkte terwijl ik rondliep op een bijzonder sombere, donkere en vochtige avond. Geïnspireerd door mijn minst favoriete maand van het jaar en de zwaarte die ik daarbij neig te voelen, en de schoonheid en hoop die ik heb gevonden in een metgezel die het vermogen heeft om me uit de donkerste hoek van mijn geest te halen, zelfs tijdens de donkerste maand van het jaar.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

}