Het is geen geheim dat huidverzorging momenteel helemaal in is, en een snelle blik op sociale media bewijst het. Beroemdheden en influencers zijn op de ‘huidverzorging als persoonlijke verzorging’-kar gesprongen, en de resulterende zwerm must-have-producten kan op zijn zachtst gezegd overweldigend zijn. Van de beste Koreaanse schoonheidsproducten ten laatste gadgets voor huidverzorging, er zijn veel keuzes. Hoewel huidverzorging (gelukkig) een lange weg heeft afgelegd met het scrubben van je huid microkralenhet was niet eenvoudiger om te beslissen of een product slechts een hype is of een echte heilige graal.

Binnenkomen SolaWave’s Advanced Skin Care Wand(opent in een nieuw tabblad) met roodlichttherapie. Aangeprezen als een door wetenschap ondersteunde vier-in-een huidverzorgingstool, heeft dit kleine toverstokje de missie om het volgende nietje in je medicijnkastje te worden.

Dus hoe werkt het?

Als een gepassioneerde nieuweling op het gebied van huidverzorging was ik zeker geïntrigeerd door de SolaWave toen ik hem voor het eerst op sociale media zag. Het was goedkoper dan de meeste huidverzorgingsapparaten die ik in het verleden had gezien, en – met beroemdheden zoals Doja Cat, Vanessa Hudgens en Reese Witherspoon zouden het apparaat leuk hebben gevonden – ik wilde meteen meer weten. De website van het bedrijf legt uit dat het kleine apparaat vier verschillende huidverzorgingstechnologieën combineert – roodlichttherapie, microstroom, gezichtsmassage en therapeutische warmte – om te leveren wat het bedrijf omschrijft als de “ultieme spa-gezichtsbehandeling voor thuis”.

Ik had in het verleden van al deze technieken gehoord. Roodlichttherapie wordt bijvoorbeeld aangeprezen als een manier om rimpels, littekens, roodheid, acne en meer te verminderen. Hoe zit het met gezichtsbehandelingen met microstroom? Ik heb sommige mensen horen zweren dat het geleiden van een lage elektrische stroom door je huid is beter dan botox.

Hoewel geen van deze technologieën nieuw is – en de wetenschap erachter zeker veelbelovend is – heb ik ook een gezonde dosis scepsis over de vraag of een kleine toverstaf ter grootte van een pen wel of niet dezelfde resultaten kan opleveren als professionele apparatuur. .

gloeiend rood vuur aan het uiteinde van een gezichtstoverstaf

Ik was sceptisch dat de door SolaWave beloofde huidverzorgingsvoordelen in zo’n klein apparaat konden worden vervat.
Credits: RJ Andersen/Mashable

Ik heb het op de proef gesteld

Direct uit de doos was ik verrast hoe klein de SolaWave in mijn hand was. Iets groter dan een pen met een handige draaibare kop, maakt het kleine apparaat gebruik van “intelligente aanraakactivering”, wat betekent dat het aan en uit gaat wanneer de keramische kop in contact komt met je huid. Na het toestel opgeladen te hebben volgens de instructies op de verpakking, was het tijd om aan de slag te gaan.

Terwijl de SolaWave direct oplicht als hij in contact komt met je huid, legt het bedrijf uit dat hij het beste werkt op een gehydrateerde huid. In plaats van op zoek te gaan naar het juiste product, koos ik ervoor om bij hun aanbevolen Renew Complex Booster Serum te blijven. Met ingrediënten als blauwe boerenwormkruidolie, hyaluronzuur en aloë vera, is het serum ontworpen om de microstroomtherapie gelijkmatig over je huid te verdelen, dus ik waste en droogde mijn gezicht, bracht een dunne laag serum aan en ik begon.

Wat doet het?

Ik ga niet liegen, de eerste paar seconden dat de SolaWave-staaf over mijn huid ging, voelden vreemd aan. Ik verwachtte een sterker gevoel vanwege de microstroom, maar het voelde als een licht tintelend gevoel dat zich verspreidde vanaf de gladde keramische kop van het apparaat. Het apparaat voelde warm aan tegen mijn huid – de temperatuur nam geleidelijk toe naarmate ik het meer gebruikte – zonder warm of ongemakkelijk aan te voelen.

Ik begon de toverstaf aan de basis van mijn nek te gebruiken en volgde de instructies op de verpakking om hem omhoog en naar buiten te laten glijden terwijl ik geleidelijk naar elke kant van mijn gezicht bewoog. In mijn eerste sessie begon ik klein – SolaWave raadt aan om te beginnen met een sessie van vijf minuten, drie tot vijf keer per week – en ontdekte dat ik echt van het proces genoot.

Het was super ontspannend om het apparaat op mijn gezicht en hals te gebruiken, en ik had bijna het gevoel dat het apparaat het mijn huid gemakkelijker maakte om de producten die ik gebruikte op te nemen, dus mijn huid was veel meer gehydrateerd dan normaal.

een flesje serum

De SolaWave Wand werkt het beste in combinatie met een serum dat geleidende ingrediënten bevat.
Credits: RJ Andersen/Mashable

Maar werkt het echt?

Onmiddellijk na het gebruik van de therapiestaaf met rood licht was ik verrast dat ik een lichte verbetering van mijn huid opmerkte. Het was niet dramatisch of zo – als ik niet eerder op de avond een selfie had gemaakt, had ik het waarschijnlijk niet gemerkt – maar er was een zichtbare vermindering van de wallen rond mijn ogen, mijn wangen en mijn kaak.

De volgende twee weken heb ik de SolaWave ijverig in mijn huidverzorgingsroutine opgenomen. Ik gebruikte het ‘s morgens en’ s avonds, meestal direct na het wassen van mijn gezicht en het aanbrengen van een verstevigende essentie en het Renew Complex-serum, ongeveer vijf of zes dagen per week. Uiteindelijk begon ik mijn SolaWave-sessies met een paar minuten per keer te verlengen – met speciale aandacht voor delen van mijn gezicht die strak zaten, wat extra wallen nodig hadden of een beetje uitgedroogd leken – en ik was verrast hoe goed het werkte .

Tegen het einde van mijn tweede week zag mijn huid er duidelijk beter uit: een paar hormonale acnelittekens op mijn kin waren vervaagd, de roodheid op mijn wangen was verminderd en ik zwoer mijn partner dat een gebroken haarvaatje op mijn wang helemaal verdwenen was . . Op de dagen dat ik door mijn seizoensgebonden allergieën wakker werd met opgezwollen wallen onder mijn ogen, vond ik het geweldig om te ontdekken dat de SolaWave een geweldige manier was om ze snel kwijt te raken. Hoewel ik geen enorm verschil merkte in fijne lijntjes of rimpels (op mijn 32ste heb ik maar een paar fijne lijntjes in mijn gezicht die opvallen als ik uitgedroogd ben), schrok ik toch van de goede werking van het apparaat.

Ik gebruikte de Red Light Wand, ontworpen om rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen, vlekken en donkere vlekken te verminderen. Maar SolaWave biedt ook een blauw licht toverstaf(opent in een nieuw tabblad) (ontworpen om puistjes te bestrijden, de effecten van serumtopische producten te versterken en de glans van uw huid te verbeteren) en a apparaat voor spotbehandeling van drie minuten(opent in een nieuw tabblad)die rood en blauw licht gebruikt om acne-veroorzakende bacteriën aan te pakken.

Is het het waard?

Eerlijk gezegd moet ik ja zeggen, de Sola-golf(opent in een nieuw tabblad) de moeite waard. Ik heb verschillende huidverzorgingsapparaten voor thuis gezien, waaronder maskers voor roodlichttherapie en gezichtsbehandelingen met microstroom, die tussen $ 200 en $ 500 kosten. In vergelijking hiermee is het prijskaartje van $ 149 van de SolaWave Advanced Skincare Wand een fluitje van een cent. Het is nog steeds een beetje duurder dan de schoonheidsapparaten die je misschien op de plank van Target ziet, maar als je bedenkt hoe goed het werkt, is het zeker de moeite waard.

Als je een paar euro wilt besparen, kun je SolaWave’s Renew Complex Serum ook ruilen met een van je favorieten. Voor $ 32 per fles is het een beetje prijzig in vergelijking met mijn favoriete serums, en ik merkte niet veel verschil toen ik begon te experimenteren met een paar die ik al bij de hand had. Gelukkig zegt de website van het bedrijf dat het prima is om je eigen producten in te ruilen, vooral als ze geleidende ingrediënten bevatten om het meeste uit microstroomtechnologie te halen. U kunt het dus proberen te gebruiken met producten waarvan u al weet dat ze goed werken met uw huid.

Als je nog steeds op het hek staat? Ik zou aanraden SolaWave te volgen sociale media of controleren de website(opent in een nieuw tabblad). Het bedrijf biedt regelmatig aanbiedingen voor zijn producten aan, dus u kunt misschien wat geld besparen door een kortingscode van de website te krijgen.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

}