Tennis heeft een nieuw album aangekondigd met de titel Stuifmeel. Het zesde studioalbum van het duo zal op 10 februari 2023 uitkomen via hun eigen label Mutually Detrimental. Patrick Riley en Alaina Moore deelden ook de eerste single van het album, “Een nacht met de bediende”, die ze schreven en opnamen in hun thuisstudio. Bekijk het hieronder en scroll naar beneden voor de hoes en de tracklijst van de LP.

“We wilden een groot album schrijven”, zei Moore Stuifmeel in een rapport. “In plaats van refreinen met universele thema’s, schreef ik met een specificiteit die nieuw voor me was, waarbij ik inging op de kleinste details van ons leven. Het gaat om kleine dingen met grote gevolgen: een deeltje, een moment, een keuze. Dit ben ik in een fragiele toestand; soms vrij bewoond, soms tegen gereageerd. Het probeert in een moment te blijven zonder in angst te vervallen. Het gaat over hoe ik ongedaan kan worden gemaakt door een heel klein ding.

Het laatste album van Tennis dateert uit de jaren 2020 Zwemmer.

Stuifmeel Omslagillustratie:

Stuifmeel Lijst met nummers:

1. Verboden deuren
2. Prieel
3. Laten we vanavond een fout maken
4. Een nacht bij de bediende
5. Stuifmeellied
6. Valet
7. Papier
8. Gibraltar
9. Ik heb me nooit vergist
10. Kussen voor een wolkSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

}