Twitter hangt aan een zijden draadje.

Volgens sommige schattingen is het verloren bijna 90 procent van het pre-Elon Musk-personeelsbestand. Meer recentelijk neukte de eigenaar van de miljardair en vertelde hij het ook aan zijn overgebleven werknemers ga “hardcore” of vertrek. En toen ontdekte hij al snel: Over 75% van het personeel Dat had hij niet al ingeblikt, inclusief degenen die kritieke delen van het platform zouden hebben beheerd, kozen voor het softcore-leven en stopten De ex van Grimes.

Voorlopig blijft Twitter operationeel, maar het lijkt heel goed mogelijk dat het doodgaat of stopt met proberen te water te gaan met een skeletteam.

Dat zou voor mij persoonlijk raar zijn. Hoewel ik heb geprobeerd het rustiger aan te doen, heb ik het grootste deel van het afgelopen decennium scheten gelaten op Twitter. Ik ben lid geworden in juli 2012 en heb sindsdien ongeveer 25.600 keer gepost. Reken maar uit op de achterkant van het servet, dat levert me ongeveer 6,2 tweets per dag op, wat eerlijk gezegd minder was dan ik dacht. Twitter definieert een “zware” tweeter zoals iemand die zich zes of zeven keer heeft aangemeld bij de app per week, en tweette drie tot vier keer…per week. Dus ja, een “zware” tweeter geeft beginnersnummers weer, naar mijn mening en mijn ervaring.

Wat de vraag oproept: moet Twitter echt sterven – wat een open vraag Wat ga ik in vredesnaam doen met al die vrije tijd? Want zelfs als ik niet aan het posten ben, ben ik nog steeds bezig Twitter. Het is een constant open tabblad tijdens mijn werkdag. Dit is mijn hersenloze scrollen tijdens het tv kijken. Dit is mijn dagboek voor echt verbluffende, hilarische en typo-beladen observaties zoals:

en…

waar…

en uiteraard…

Dus wat nu? Nou, ik heb elf ideeën gebrainstormd over wat ik met mijn tijd zou kunnen doen als Twitter inderdaad sterft. Voel je vrij om ze voor jezelf te stelen als je geest ook vergiftigd is door de Bird-app.

1. Probeer opnieuw om gitaar te leren spelen.

Eerlijk gezegd heb ik het al jaren geprobeerd en het is hopeloos. Denken we echt deze de inspanning zal uiteindelijk de tijd zijn dat ik de eerste vier akkoorden passeer?

2. Kook nog meer dan ik nu doe.

Eerlijk gezegd kook ik al bijna drie jaar bijna elke dag sinds ik thuis ben gaan werken. Maar ik kan natuurlijk onnodig ingewikkelder worden met mijn diners.

3. Hervat houtbewerking.

Het is misschien moeilijk om te doen in een appartement in Brooklyn, maar weet je, het klinkt leuk. Ron Swanson hou ervan. Natuurlijk zou ik kunnen stikken in zaagsel, maar mijn hersenen zullen in ieder geval niet door sociale media in havermout worden veranderd. Iets met je handen doen is leuk.

4. Word een van die stripboekdudes.

Ik heb het gevoel dat geweldig zijn in strips eigenlijk studeren is? Er zijn bijvoorbeeld verschillende tijdlijnen en tradities en verhalen, en yada, yada, yada. Misschien steek ik mijn Twitter-energie in het worden van een van die mensen.

5. Rennen

Ik hou van joggen. Dat zou ik gewoon kunnen doen.

6. Zet je in om in het moment te leven.

Tien jaar lang heb ik op zijn minst een ervaring met twee schermen gehad met een combinatie van: laptop en telefoon, tv en telefoon, of iPad en tv. Als Twitter weg is, kan ik me misschien afmelden bij het mainframe. Ik kon stoppen en de rozen ruiken, of beter gezegd, de met pis doordrenkte trottoirs in New York. (Hetzelfde.) Ik kon elke avond de zon zien ondergaan, diepe dankbaarheid voelen voor de liefde in mijn leven en het geluk om precies op deze exacte tijd op deze plek te zijn. Ik zou met mijn voeten op de grond kunnen leven in plaats van mijn ogen op een scherm te houden.

Lol. Inbeelden?

7. Doe aan yoga.

Ik ben nooit flexibel geweest.

8. Door mijn huis dwalen, mijn tweets in de ether fluisteren als kleine geheimen voor de Heer.

De donderdag van vandaag geeft maandag een grote vibe. Ik heb eieren gemaakt voor het ontbijt. LMAO mijn buren blazen Phoebe Bridgers vrijdagavond op – we houden van een depressieve kameraad.

9. Begin echt met schaken.

lijkt op een interessante wereld deze dagen.

10. Post in plaats daarvan op TikTok.

Ik weet dat het tegenwoordig in ieder geval zo is. Maar ik ben een millennial en de gevaren van ongelooflijk chagrijnig zijn op TikTok zijn groot. Ook is een korte video niet hetzelfde als een idioot zijn op Twitter. Maar ik zou het kunnen proberen, denk ik.

11. Bevestig de muur.

Wie weet of Twitter zal sterven? Maar mijn muur gaat nergens heen. ‘Tot dan volg mij @timmarcin.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

}